• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Onze huidtherapeuten voeren de hoogwaardige laserbehandelingen uit op meer dan 150 locaties in heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt!
Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat onze lasers worden bediend door de beste huidtherapeuten van Nederland, volgen onze huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door onze deskundigheid en goede resultaten worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle laserbehandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Bij Cosmetique Totale worden alle laserbehandelingen uitgevoerd door HBO geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten. Ook als u met ons belt, mailt of chat, heeft u te maken met een kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut.
Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische lasers en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Naast de laserbehandelingen  kunt u bij ons ook terecht voor laserontharingacne behandelingen, littekens verwijderencouperose behandelingen, schimmelnagels laseren, huidverbeteringsbehandelingen en pigmentbehandelingen. Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke eisen voldoet, werken wij ook op doorverwijzing van uw arts of dermatoloog. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button