• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Laser ontharen en ipl ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Hierbij wordt warmte-energie gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Tijdens de behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van een krachtig koelsysteem, voor een comfortabele behandeling. Na gemiddeld 6-8 behandelingen heeft u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken om overbeharing.

Laser ontharen

Bij Cosmetique Totale worden alle behandelingen uitgevoerd met de allernieuwste en beste apparatuur, met deze apparatuur kunnen namelijk ook dingen zoals acne, pigmentvlekken en couperose worden behandeld. Voor definitief ontharen wordt er zowel gewerkt met laser, ipl als radiofrequentie behandelingen. Al onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd, HBO geschoold en lid van de NVH. Ook volgen ze doorlopend cursussen en trainingen, zodat hun kennis actueel blijft.

Laser ontharen

De kosten voor laser ontharen verschilt per gebied. In onze prijzenlijst kunt u echter een indicatie voor alle ontharingsbehandelingen vinden. Wel moet er gekeken worden naar de prijs-kwaliteit verhouding, voor minder krijgt u namelijk meestal niet meer. Het laser ontharen is al mogelijk vanaf €45,-.

Er wordt u aangeraden van te voren een afspraak te maken voor een gratis, vrijblijvend consult met één van onze HBO huidtherapeuten.
De huidtherapeut kan tijdens dit consult namelijk het desbetreffende gebied bekijken en daarvoor een passend behandel advies geven en een eventuele schatting voor de uiteindelijke prijs.

Ja, ik wil een gratis consult t.w.v. €25,-.
Of bel ons op het centrale tel. Nummer 085 902 20 80

Benieuwd naar ervaringen van laser ontharen? Klik hier.

Laser ontharen

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button