• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Het verwijderen van pigmentvlekken kunnen wij doen met verschillende technieken; de Elos techniek, eMatrix techniek en chemische peelings.

De Elos techniek is een laserbehandeling die radiofrequentie combineert met licht/laser. Deze techniek verbetert de textuur en de huidskleur van de huid. Dit is een uitstekende methode om pigmentvlekken, zonbeschadigingen en ook couperose te verminderen. Ook zorgt deze techniek voor een gezonde en egale huid!

Een andere effectieve methode is de eMatrix techniek. Bij deze techniek wordt er alleen radiofrequente energie gebruikt. Daarom is deze techniek geschikt voor alle huidtypes en huidkleuren.

Pigmentvlekken verwijderen

Chemische peelings kunnen ook gebruikt worden om pigmentvlekken te verminderen. Bij deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid weggehaald waardoor de huid zich gaat vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat pigmentvlekken op je huid gaan vervagen, ook zorgt dit voor een egale en gezonde huid.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het verwijderen van de pigmentvlekken ligt aan de hoeveelheid en grootte. Kleine pigmentvlekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen, voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er tussen de 1-4 behandelingen nodig.

Na de behandeling is de huid lichtrood en kan ook iets gezwollen zijn. Na een paar uurtjes is dit weg. Ook kunnen er kleine korstjes op de pigmentvlekjes ontstaan. Dit is goed, maar zorg dat u niet aan de korstjes krabt, als u dit wel doet kan er littekenvorming ontstaan. U dient ook vroegtijdig aan te geven welke medicatie u gebruikt zodat de huidtherapeut hier rekening mee kan houden.

Ook moet uv-straling vermeden worden 3 weken voor de behandeling en 1 week na de behandeling, als u dan wel in de zon komt kunnen er complicaties als pigmentreacties en blaarvorming ontstaan. Voor een zo goed mogelijk resultaat dient u altijd naar de adviezen van de huidtherapeut te luisteren.

Wij raden u aan om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult, met één van onze HBO-geschoolde huidtherapeuten.
De huidtherapeut kan dan naar uw pigmentvlekjes kijken en u daarvoor een passend advies geven en een eventuele prijs indicatie. Ook kan er gekeken worden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Ja, ik wil een gratis consult t.w.v. €25,-.
Of bel ons op het centrale nummer 085 902 20 80

Benieuwd naar de ervaringen van pigmentvlekken verwijderen? Klik hier.

Pigmentvlekken vewijderen

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button