• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Last van acne littekens? Er zijn verschillende behandelingen mogelijk voor acne littekens. Heb je last van diepe littekens, putjes en deukjes of juist verkleuringen? Dan is een laserbehandeling de beste oplossing voor jou.

De gefractioneerde eMatrix laserbehandeling wordt niet alleen gebruikt door specialisten bij Cosmetique Totale, maar dermatologen over de hele wereld passen het ook toe om littekens en oneffenheden te verwijderen. Met deze unieke methode zal de huid op alle vlakken verbeteren! De eMatrix is ook geschikt voor de donkere huid en de gevoelige huid. Al na twee behandelingen van slechts 30 minuten, is er zeer goed resultaat zichtbaar!

De eMatrix methode werkt op basis van gefractioneerde radiogolven, die minuscule gaatjes maken in de onderliggende huidlaag. Dit zorgt voor een egale en jonge huid. Naast de acne littekens kunnen ook andere littekens zoals operatieve littekens, rode en witte littekens en littekens van brandwonden verminderd en/of verzacht worden.

Een acne behandeling is er al vanaf € 45,- per behandeling.

Wij raden u aan om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult, met één van onze HBO-geschoolde huidtherapeuten.
De huidtherapeut kan dan naar uw huid en de littekens kijken en u daarvoor een passend advies geven en een eventuele prijs indicatie. Ook kan er gekeken worden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Ja, ik wil een gratis consult t.w.v. €25,-.
Of bel ons op het centrale nummer 085 902 20 80

Laserbehandeling acne

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button