• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Een tattoo laseren of een tatoeage verwijderen kan het snelst met een PICO laser. Deze lasers produceren namelijk een lichtpuls in en picoseconde, dit is vele malen korten dan een nanoseconde laser, zoals bij een Q-switch laser. Door de korte krachtige puls van de PICO laser worden de inktpigmenten vergruist in vele kleinere deeltjes. Vergruisde pigmentdeeltjes worden veel makkelijker en sneller door het lichaam afgevoerd.

Sinds 2017 is er ook de PicoPlus4, deze is nog krachtiger dan de bestaande PICO lasers en heeft de mogelijkheid om niet op 1 of 2 golflengten te werken, maar op maar liefst 4 golflengten! Hierdoor kunnen we nog sneller en gerichter jouw tattoo verwijderen.
Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om een tatoeage geheel te verwijderen, met een interval van 5 tot 8 weken.

Grote ontsierende littekens na het verwijderen van je tatoeage is verleden tijd met de PICO laser. De PICO+4 geeft een extreem korte pulse en werkt op 4 verschillende golflengten, waardoor de tatoeage gericht en veilig wordt verwijderd.
Tijdens het tattoo laseren maken wij gebruik van de Zimmer huidkoeling. De Zimmer produceert een continue straal van koude lucht (-4) die blaast op de huid. Hierdoor wordt de kans op complicaties verkleint en hiernaast voelt het ook nog eens erg fijn aan.

Tatoeage verwijderen gebeurt bij ons altijd door ervaren kwaliteit geregistreerde hbo huidtherapeuten. Zij behandelen volgens de nieuwste richtlijnen van minister Schippers. We beschikken over ruime behandelkamers, die hygiënisch schoon zijn en voorzien van extra luchtafzuiging, zodat wij jouw tatoeage veilig kunnen verwijderen.

Een tatoeage laten zetten is pijnlijker dan een tatoeage laten verwijderen. Dit geldt alleen als je, je tattoo laat laseren met een PICO laser, een Q-switched is daarin tegen pijnlijker. Omdat wij werken met de PICO+4 samen met de Zimmer huidkoeling is dit de meest pijnloze manier om je tatoeage te laten verwijderen.

Wil je helemaal niks voelen tijdens het verwijderen van je tattoo? Ook dat is mogelijk bij Cosmetique Totale! Onze arts zal het te behandelen gebied dan plaatselijk verdoven.

De prijzen om een tatoeage te laten laseren lopen erg uiteen. Zeker in het geval van tatoeages verwijderen is ‘goedkoop duurkoop’. Laat je daarom altijd behandelen bij een kliniek met een PICO laser en controleer of de behandeling wordt uitgevoerd door een arts of hbo geschoolde huidtherapeut. Alleen zo ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid, geen ontsierende littekens en/of restanten inkt die achterblijven na eindeloos behandelen.
Prijzen tatoeage verwijderen per behandeling:

Graag nodigen we je uit voor een gratis consult bij onze (para)medisch specialist. Zij kan dan de huid en tattoo bekijken en je voorzien van informatie wat betreft de behandelingen en de kosten voor het laten verwijderen van je tatoeage.
Ja, ik wil gebruik maken van een gratis consult

Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button