• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Als u last heeft van couperose, pigment, zonbeschadiging of ouderdomsvlekken is een laserbehandeling door middel van de Elos methode voor u de juiste keuze. Dit is een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van twee energiebronnen namelijk, licht/laser en radiofrequentie. Dit is een veilige en effectieve manier van behandelen in tegenstelling tot de traditionele laserbehandelingen. De Elos methode is geschikt voor elk huidtype.

Wanneer u zich wilt laten behandelen op het gebied van rimpels, pigmentvlekken, huidverstrakking, littekens, acne littekens, bruin en rood/roze kleurverschillen en grove poriën, kunt u kiezen voor het laseren doormiddel van de eMatrix methode. Deze ematrix methode is een veilige methode die in tegenstelling tot andere methoden geen vervelende herstel periodes kent. Dit komt doordat de eMatrix methode werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de onderliggende huidlaag. Zo worden er van binnenuit huidcellen en collageen aangemaakt en vormt zich een egale en jonge huid. De eMatrix methode geeft zeer goede resultaten voor alle huidtypen.

Voorafgaand aan het laseren van het gezicht zal er een uitgebreid consult plaatsvinden met één van onze huidtherapeuten, waarbij u het behandelplan opstelt. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie over de behandeling en zal er een grondige huidanalyse plaatsvinden waarbij uw medische geschiedenis een belangrijke rol speelt. Daarnaast zal er een follow-up traject worden gestart. Dit houdt in dat de huidtherapeut advies voor u samenstelt, die voor een optimale resultaat zullen zorgen.

Heeft u vragen over de laserbehandeling voor het gezicht of over een andere gezichtsbehandeling?  Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS consult bij een van onze huidtherapeuten via ons centrale telefoonnummer: 085 9022080 of bekijk hier de locatie bij u in de buurt!

Ja ik wil een GRATIS consult voor het laseren van het gezicht t.w.v. 25,-

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button