• Er goed uitzien mag
  • Gratis consult
  • Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 25,- ? Vul de velden hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
Meer dan 150 locaties!

Dichtbijzijnde locatie

Bel mij terug

Bel mij terug

Dichtbijzijnde locatie

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar!

Laserbehandelingen op 200 locaties in Nederland!

Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven, ouderdomsvlekken en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.
Met een de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van uw eigen mimiek.

Welke resultaten u kunt verwachten van laserbehandelingen of medische peelings:

Opvulling rimpels en lijntjes
Huidverstrakking
Betere huidstructuur
Verwijdert ouderdomsvlekken
Verwijdert couperose
Verwijdert littekens en andere huid oneffenheden

De eMatrix methode zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier strakker wordt en uw huid er jonger uitziet. De productie van collageen wordt opgewekt doormiddel van radio frequente energie (RF) en licht. Bij de laserbehandeling rimpels zijn de gezichtslijnen en rimpels zijn na enkele behandelingen al veel minder zichtbaar dan voorheen. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en zijn oneffenheden minder zichtbaar.

Wij nodigen u uit voor een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. 25 euro.
Tijdens dit consult kan de huidtherapeut uw huid goed bekijken en u een behandelplan en een eventuele prijsindicatie geven.

Ja, ik wil een gratis consult t.w.v. 25 euro.
Of u kunt ons bereiken op ons centrale nummer 085 902 20 80.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon

Bent u verzekerd?

Wij hebben afspraken met

Nieuwsbrief

Call Now Button